Programutveckling - Nyckelfärdiga agila lösningar

Programutveckling – Nyckelfärdiga lösningar med agil metodik

Vår huvudverksamhet är utveckling. Vi samarbetar med våra kunder och kombinerar deras marknads och affärserfarenhet med vår tekniska utvecklingskompetens för att möta deras affärsmål.

Vi utvecklar, underhåller och supportar kvalitetslösningar. Oavsett om det handlar om att utveckla programvara från scratch, omarbeta existerande lösningar eller migrera till nya plattformar eller arkitekturer anpassar vi oss. Vi ser alltid till att programvaran vi utvecklar testas och dessutom att den uppfyller alla icke-funktionella krav.

Som en tjänsteleverantör sätter vi alltid kunden först. Vi vill vara flexibla och responsiva och har utvecklat exakta interna kontrollsystem för att se till att vi fullföljer även de mest komplexa utvecklingsprojekten i tid och inom budget.

Vi använder normalt agila metoder. Fortlöpande samarbete med våra kunder ser till att alla projektmål nås. Vi har en stor och växande portfölj med tekniska kompetenser och håller oss framme vad gäller nya teknologier, samtidigt som det aldrig är något självändamål att använda det allra senaste när det finns beprövade teknologier som räcker mer än väl.

Våra lösningar

Vi har utvecklat en unik peer-to-peer långivare för lån för en start-up i England och vi stöder världens största media & marknadsundersökningsinstitut med utveckling och underhåll av deras programvara.

Vi har fullföljt många utvecklingsprojekt för internationella kunder i olika marknadssektorer inklusive; e-handel, kollektivtrafik, transport, logistik, marknadsundersökningar, medicin, kraft, test & mät, utbildning, ekonomiska tjänster och tillverkning.  Vi erbjuder resurser från början till slut. Våra verksamhetskonsulter kan hjälpa till med analys, förstudier och design. Vi använder etablerade utvecklingsprocesser för att reducera risker som kan uppkomma vid outsourcing.

Våra utvecklare

Vi har duktiga välutbildade engelsktalande passionerade utvecklingsingenjörer som fokuserar på att göra sitt bästa för våra kunder. De är inte bara duktiga på teknolog utan har också lärt sig att jobba effektivt över kulturgränserna. Vi försöker alltid att leverera kvalité över förväntningarna. Vårt utvecklingscentrum ligger i södra Indien som är 4.5 timmar före Sverige (3.5 timmar under sommaren). Dessutom börjar vi oftast jobba något senare än vad som är typiskt i Sverige för att få bättre överlappning med den svenska arbetsdagen. Samtidigt börjar vi något tidigare än svensk kontorstid, vilket kan vara en fördel när vi behöver göra underhåll på servrar mm.

Nyckelfärdiga mjukvarulösningar som vi har utvecklat

Följande är bara några exempel på vad vi har utvecklat som nyckelfärdiga lösningar med hjälp av Agile-metodik:

  • Vi har utvecklat en komplett medlems- och eventprogramvara för European Association for Cardio-Thoracic Surgery (EACTS).
  • Vi har utvecklat ett komplett system för flera hyresgäster åt Clarendo, som hjälper sina kunder att hantera sina ISO-ledningssystem.
  • Vi har utvecklat en ny crowdlending-plattform för ett peer-to-peer-låneföretag som störde traditionella låne- och utlåningsmekanismer.
  • Vi hjälper världens största marknadsundersökningsföretag med utveckling och underhåll av programvara för medarbetarundersökningar.

Vi har genomfört utvecklingsprojekt för internationella kunder inom många marknadssektorer, bland annat e-handel, offentliga tjänster, transport, marknadsundersökningar, medicin, strömförsörjning, test och mätning, utbildning, finansiella tjänster och tillverkning. Vi engagerar våra resurser från projektets början till dess slut. Våra verksamhetsanalytiker utför analys, och tar fram förstudier och design. Vi använder beprövade utvecklingsprocesser för att minska riskerna i samband med off-shore-utveckling.

Våra utvecklare

Våra förstklassiga, välutbildade, engelsktalande programvaruingenjörer är alltid engagerade i våra kunders utvecklingsarbete och utbildade i relevant programvaruteknik och hur man hanterar tvärkulturell kommunikation. Vi försöker alltid leverera kvalitet långt över dina förväntningar. Vi har en exceptionellt låg avgångsprocent. Vårt utvecklingscenter ligger i södra Indien och är 4½ timme för CET på vintern och 3½. före på sommaren. Under den europeiska sommartiden är det en timmes mindre skillnad. Detta är en väsentlig fördel för våra europeiska kunder. Du kan nå oss på kontoret under delar av dagen, och ibland kan vi arbeta åt dig medan du sover.

 

 

 

Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig

    SKICKA EN FÖRFRÅGAN