Avancerade implementeringar av e-handel

Stärk ditt företag med avancerade e-handelslösningar från Gislen Software

På Gislen Software förstår vi den centrala roll som avancerade e-handelslösningar har för tillväxten och expansionen av moderna företag. På en digital marknadsplats som ständigt utvecklas kan du skilja dig från mängden genom att utnyttja rätt plattform. Oavsett om du planerar att förbättra din befintliga webbutik eller skapa ett sofistikerat ekosystem från grunden, är vårt team av erfarna utvecklare och konsulter utrustade för att vägleda dig genom strategisk planering, anpassning, lansering och löpande förvaltning av din plattform, så att den passar perfekt med dina affärsmål.

Anpassade plattformar för förbättrad prestanda

Vår expertis ligger i att anpassa avancerade plattformar som Magento för att uppfylla de unika kraven i ditt företag, vilket säkerställer en sömlös och engagerande shoppingupplevelse för dina kunder. Från intrikata anpassningar som tillgodoser specifika operativa behov till integrering av avancerade funktioner för bättre användarengagemang, garanterar vår agila utvecklingsmetod en skalbar och robust lösning som inte bara uppfyller dagens behov utan också förutser framtida marknadstrender.

E-handelstjänster med hela spektrumet skräddarsydda för ditt företag

Våra tjänster sträcker sig längre än bara plattformsanpassning; vi erbjuder heltäckande lösningar som är utformade utifrån dina specifika e-handelsmål:

 • Anpassning och integrering av plattformar: Vi skräddarsyr plattformar för att passa din affärsmodell och integrerar dem felfritt med befintliga system för ett sammanhängande operativt flöde.
 • Användarupplevelse och engagemang: Genom att fokusera på intuitiv design och användarengagemang ser vi till att din webbutik ger en överlägsen shoppingupplevelse som driver konvertering och lojalitet.
 • Skalbar infrastruktur och molnhosting: Med hostinglösningar på plattformar som Microsoft Azure och AWS tillhandahåller vi en skalbar infrastruktur som växer med ditt företag och eliminerar komplexiteten i serverhanteringen.
 • Löpande support och optimering: Våra skräddarsydda supportpaket säkerställer att din e-handelsplattform förblir effektiv, säker och i linje med de senaste digitala trenderna, vilket ger dig sinnesro och kontinuerlig förbättring.

Innovativ e-handel

När ditt företag försöker erövra nya marknader eller förbättra sin närvaro på nätet är Gislen Software en idealiska partner för innovation. Vi börjar med en grundlig analys av dina affärsbehov, följt av en strategisk utveckling av en skräddarsydd lösning som säkerställer att din satsning på den digitala marknaden blir både framgångsrik och hållbar.

Ge dig ut på en resa i digital transformation med Gislen Software. Utforska våra skräddarsydda e-handelslösningar som är utformade för att ge ditt företag de verktyg det behöver för att trivas i det konkurrensutsatta detaljhandelslandskapet online. Låt oss hjälpa dig att förvandla din vision till verklighet. Vi vill hjälpa ditt företag att växa och få nöjda kunder.

Strategiskt ramverk för e-handelslösningar

Vårt sätt att utveckla e-handelslösningar bygger på en samarbets- och konsultstrategi som inleds med en omfattande diskussion för att fullt ut förstå de unika aspekterna av ditt företag och dess mål för detaljhandeln online. För kunder med befintliga e-handelsplattformar genomför vi en omfattande analys av dessa system och deras operativa arbetsflöden. På så sätt kan vi identifiera förbättringsmöjligheter och peka ut eventuella tekniska eller finansiella hinder för er e-handel. Med hjälp av dessa insikter utvecklar vi skräddarsydda strategier som är helt i linje med dina affärsmål och de specifika krav som ställs.

När vi utvecklar en ny e-handelsplattform eller genomför en omfattande modernisering av en befintlig, arbetar vi nära dig för att definiera din vision och dina krav. Vi samarbetar med dig hela vägen, från det första konceptet till lanseringen av din e-handelssajt, för att säkerställa en smidig och framgångsrik resa mot förverkligandet av dina affärsambitioner på nätet.

Olika plattformar att bygga vidare på

För mindre företag som vill etablera eller utöka sin e-handelsnärvaro finns det flera populära plattformar som erbjuder en rad funktioner som är skräddarsydda för olika behov och tekniska möjligheter. Här är några av de viktigaste e-handelsplattformarna som lämpar sig för mindre företag:

 • Shopify: Shopify är en av de mest populära e-handelsplattformarna och är känd för sin användarvänlighet, omfattande anpassningsmöjligheter genom teman och appar samt skalbara planer som passar företag i alla storlekar. Den erbjuder en omfattande uppsättning funktioner, inklusive betalningshantering, marknadsföringsverktyg och analys.
 • WooCommerce: Ett gratis e-handelsplugin med öppen källkod för WordPress. WooCommerce är mycket anpassningsbart och perfekt för företag med en webbplats som körs på WordPress eller som är bekanta med WordPress-plattformen. Det kräver mer praktisk hantering, särskilt när det gäller hosting och säkerhet.
 • BigCommerce: BigCommerce är en annan omfattande e-handelsplattform som erbjuder en rad inbyggda funktioner, inklusive SEO, flerkanalsförsäljning och olika integrationer med tredjepartsappar. Den är känd för sin skalbarhet, vilket gör den till ett bra alternativ för företag som vill växa.
 • Squarespace: Squarespace är känt för sina snygga designmallar och är ett bra val för företag som prioriterar estetik tillsammans med funktionalitet. De erbjuder integrerade e-handelsfunktioner i sin webbplatsbyggare, vilket gör det enkelt för kreativa och mindre tekniskt kunniga användare att skapa en onlinebutik.
 • Wix: Wix är en användarvänlig webbplatsbyggare som också erbjuder e-handelsfunktioner. Det passar mindre företag som letar efter en plattform som är enkel att installera med dra-och-släpp-funktionalitet. Även om det kanske inte är lika skalbart som Shopify eller BigCommerce, är det ett bra val för företag som precis har startat eller har blygsamma behov.
 • Magento (Open Source): Magento (nu Adobe Commerce) erbjuder en e-handelsplattform med öppen källkod som är mycket anpassningsbar och funktionsrik, lämplig för företag med mer specifika behov och teknisk expertis för att hantera den. Även om community-versionen är gratis kräver den mer tekniska färdigheter för att installera och underhålla.
 • Etsy: För företag som specialiserar sig på handgjorda, vintage eller unika föremål erbjuder Etsy en nischad marknadsplattform som kan komplettera en oberoende e-handelsplats eller fungera som den primära försäljningskanalen online.

När du väljer en plattform bör du tänka på användarvänlighet, skalbarhet, tillgängliga integrationer, support och prissättning. Det är också bra att tänka på de specifika behoven för ditt företag, inklusive produkttyp, förväntad trafik och eventuella unika funktioner som du kan behöva.

Prospektering för e-handel

 • Personligt anpassad behovsanalys: Vi fördjupar oss i dina unika e-handelsbehov och skräddarsyr våra lösningar så att de passar perfekt med dina mål för detaljhandeln online.
 • Skalbar arkitektur: Våra arkitekturer är utformade för hög prestanda och skalbarhet, för att stödja din tillväxt och anpassa sig till framtida krav.
 • Detaljerad teknisk design: Vi skapar noggranna tekniska konstruktioner som uppfyller de specifika kraven för din webbutik, vilket säkerställer förstklassig funktionalitet och användarupplevelse.
 • Kvalitetssäkring: Genom omfattande tester säkerställer vi att din e-handelsplattform överträffar kvalitetsförväntningarna och erbjuder en felfri användarupplevelse

Integration av e-handel

 • Affärs- och e-handelsharmoni: Vi anpassar våra e-handelslösningar till dina affärsmål, vilket förbättrar effektiviteten och funktionaliteten online.
 • Anpassade tekniska lösningar: Våra lösningar är skräddarsydda för att hantera dina e-handelsutmaningar och säkerställer optimal prestanda och sömlös integration.
 • Pålitlig support: Våra supportstrategier är utformade för att säkerställa kontinuerlig drift och sömlös funktionalitet i dina e-handelssystem.
 • Samarbete med intressenter: Vi kommunicerar effektivt med alla intressenter och ser till att e-handelslösningarna är helt i linje med affärsmålen.
 • Omfattande integration av betalningsportaler: Vår expertis omfattar integrering av ett brett utbud av betalningsgateways och underlättar enkla och säkra transaktioner för dina kunder.

e-Commerce Management

 • Adaptiv utveckling: Med hjälp av agila metoder är vi flexibla inför dina förändrade behov och ser till att din plattform utvecklas i takt med din verksamhet.
 • Överensstämmelse med globala standarder: Våra e-handelslösningar följer internationella standarder, vilket garanterar tillförlitliga plattformar.
 • Proaktivt underhåll: Vi använder avancerade förvaltningstekniker för att upprätthålla livslängden och prestandan hos dina e-handelslösningar, vilket säkerställer att de står sig över tid.

Våra erfarna lösningsarkitekter och mjukvaruingenjörer förstår balansen mellan affärsbehov och tekniska möjligheter. Med rötterna i Chennai, Indien, men med dotterbolag i Europa, fokuserar vi passionerat på att betjäna våra brittiska och svenska kunder. Vi har många års erfarenhet av att leda organisationer genom betydande digitala omvandlingar.

Vår strategi går längre än att bara välja rätt tekniska lösningar; vi är fast beslutna att tillhandahålla omfattande stöd och insikter för att navigera i de utmaningar som ligger i att utveckla sofistikerade mjukvarusystem. Detta inkluderar:

 • Säkerställa leverans av programvara i rätt tid för att undvika störningar;
 • Effektiv budgethantering för att förhindra kostnadsöverskridanden och försämrad funktionalitet;
 • Anpassa mjukvaruutvecklingen till övergripande affärsmål för att säkerställa en sömlös integration;
 • Underlätta integrationen av nya system med befintlig infrastruktur för en smidig övergång.

På Gislen Software ser vi våra kunder som innovationspartners och arbetar tillsammans för att skapa skräddarsydda mjukvarulösningar som driver den digitala transformationen.

Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig