Våra personal

“You don’t build a business. You build people and the people build the business.”

Zig Ziglar, Amerikansk författare, 1926-2012.

Gislen Software är ett svensktägt väletablerat företag baserat i Chennai i delstaten Tamil Nadu. Vi spenderar mycket tid att rekrytera rätt personer. Vi letar efter anställda som är riktigt duktiga tekniker, med god kommunikationsförmåga och är passion för vad de gör. För att behålla dem och få dem att leverera förstklassiga tjänster ser vi till att de får utmaningar och intressanta uppgifter. Vi betalar också bra. Företaget är en plats att växa, utvecklas och mogna. Vi vill att våra anställda skall utvecklas och växa här i en positiv och stabil miljö. Därför har vi ett fantastiska team och en exceptionell låg personalomsättning.

Människor först

Gislen Software består av ett väldigt motiverat team av professionella IT personer. Vi älskar vad vi gör. Vi är noggranna med vilka vi anställer. Vi lägger ned mycket energi för att vår personal skall känna sig hemma, växa och mogna. Att arbeta hos Gislen Software skall vara en erfarenhet som ger mersmak. Våra anställda älskar sina jobb!

Vi har skapat en miljö som är jämlik och inklusiv och tack vare det är nästan 40% av våra anställda kvinnor. Våra anställda har olika modersmål och kommer från olika religioner. De är bra representanter för Indiens kulturella mångkultur och arbetar jättebra tillsammans.

Vårt arbete kan, till sin natur, vara stressigt och krävande emellanåt och vi försöker hjälpa vår personal att ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi tillåter anställda att ta med sig barn till jobbet eller jobba hemifrån när de behöver. Vi organiserar olika sociala och kulturella tillställningar ofta där hela familjerna kan delta.

Vi har också tagit olika initiativ för att hjälpa anställda att leva hälsosamt. Vi har ett gym på kontoret och uppmuntrar anställda att ta en daglig promenad/löptur i exportzonen där vårt kontor ligger. Vår personal deltar också i lokala sportevenemang och vi har ett antal anställda som regelbundet springer olika maraton.

Engagerade anställda

Vår personliga fokus och unika lärande företagskultur hjälper våra anställda att sätta kunderna först. Våra anställda värderar också vårt fokus på livsbalans mellan arbete och frihet. Vår personal jobbar med intressanta teknologier och vi hjälper stora som små internationella kunder med tjänster, innovation och förbättringar. Det är ingen tillfällighet att vi har lägre personalomsättning än nästan några andra företag inom vår industri.

De flesta av våra kunder finns i Europa, vilket betyder att vi har relativt stor tidsöverlappning och till skillnad från arbete med nordamerikanska kunder behöver vår personal i mycket mindre grad jobba natt. Vi var det första svenskägda indiska IT-outsourcingföretaget. Kunder från Europa besöker oss regelbundet och våra anställda får också ofta en chans att resa till Europa och besöka dem.

Vi finns i Chennai (fd. Madras) som är Indiens femte största stad och är ledande både kulturellt, ekonomiskt och akademiskt. Som IT-stad är den Indiens näst största och beläget vid havet. Chennai är känt som den säkraste och minst förorenade av Indiens storstäder och engelska används flitigt, mycket på grund av att Engelsmännen kom till Chennai redan 1639.


<!–

Join our winning team

–>

Vad säger våra anställda?

Jag har jobbat här mer än 10 år!

“Jag började på Gislen Software efter min examen 2005.  Träningen jag fick och de projekt jag har jobbat på hos Gislen Software hjälpte mig att få självförtroende och växa i min roll som senior utvecklare. Företaget hjälper mig också att hålla uppe min tekniska kompetens genom regelbundna träningsinsatser av olika slag.

Vi får också kulturträning, vilket gör att jag känner mig komfortabel att jobba med Europeiska kunder. Detta har hjälpt mig men också att jag fått resa till Sverige och träffa kunder på plats. Min karriär fick en fantastisk inledning genom att jag kom till Gislen Software.

På Gislen Software behandlas vi alla som jämlikar och företaget uppmuntrar oss att vara kreativa och vara oss själva. Gislen Software kanske inte är ett stort företag, men till skillnad från stora företag kan var och en spela in viktig roll i varje projekt och genom att vi får direkt feedback från våra kunder så känns det fantastiskt att jobba här. Företaget ser efter sina anställda nästan som om de vore familjemedlemmar. Gislen Software är en stödjande arbetsgivare och jag känner att företaget verkligen bryr sig om oss anställda.”

Tretton år och mycket nöjd!

Hej! Jag har jobbat hos Gislen Software i mer än tretton år. Om du undrar varför – så är det enkelt att svara på – Jag har helt enkelt aldrig behövt fundera på att leta efter andra jobb. Vår VD är jätte bra, hands-on och lyssnar på förslag från oss anställda och företaget är mer som en familj. Vi har alla roligt och det är en mycket bra atmosfär på jobbet. Jag började hos Gislen Software som nybakad ingenjör direkt från universitetet. Efter en inledande träning fick jag jobba på ett projekt för en svensk kund. Inom ett år fick jag möjlighet att åka till Sverige och jobba på plats ett tag. Jag insåg då att ledningen litade på mig även trots att jag inte hade så mycket erfarenhet. Sedan dess har jag jobbat direkt med kunder i de flesta projekten jag varit inblandade i. Mitt självförtroende har ökat och jag har uppskattat att lära känna människor och få en inblick i deras kultur och värld. Jag kan nu mycket bättre förstå deras förväntningar. Det hjälper mig att göra mitt jobb väl. Under mina år hos Gislen Software har jag haft möjlighet att besöka Sverige, USA, Filippinerna och Sydkorea. Till slut en del om mitt liv. Jag var ensam när jag började jobba men är nu gift och är en stolt far till två barn. Under alla år har Gislen Software alltid stött mig, under lyckliga tider och under några av de svåraste ögonblicken i mitt liv. Livet som en medarbetare på Gislen Software är meningsfullt och spännande!