Utmärkelse från Dun & Bradstreet


NEW DELHI, INDIA –24 november, 2014 – The Times Group, Federal Bank och Dun & Bradstreet (D&B) har en årlig prisutdelning för att premiera de företag som har stått ut och varit framgångsrika i sina respektive sektorer. Chennai-baserade Gislen Software blev utvald som vinnare i SME-segmentet för framgång inom IT & IT stöd service-sektorn.

27 företag från Indiens ledande mindre och medelstora företag firades för framsteg under året. Juryn valde ut dessa 27 företag från totalt 100 tusen företag där 4000 nominerats.

Prisutdelningen skedde i en stor cermony i Hyatt Regency i New Delhi och ledande företagsledare och politiska ledare inklusive Shri Jayant Sinha, Honourable Minister of State, Ministry of Finance från Indiska regeringen Under prisutdelningen lanserades också en publikation “Leading SMEs of India 2014” som beskriver ledande SME och medelstora företag inklusive prisvinnarna.

Priset delades ut till Gislen Software av Shri Jayant Sinha, Honourable Minister of State, Ministry of Finance från Indiska Regeringen, Mr. Abraham Chacko, Executive Director från Federal Bank Limited och Mr. Kaushal Sampat, President & CEO från Dun & Bradstreet

Vanitha Venugopal, chef för programvarutvecklingen hos Gislen Software tog emot priset å Gislen Softwares vägnar och sa “Det är en stor ära för mig att ta emot detta pris. Hos Gislen Software har vi alltid sagt att vi skall stå på våra tån för att hjälpa, gå en extra mil och göra det där lilla extra både för våra kunder, våra anställda och samhället i stort”

Hon fortsatte “Det känns som en stor ära och en belöning för hårt arbete. Vi tackar juryn och organisatörerna som valt oss. Detta pris är ett välkommet bevis på vårt arbeta att stå ut och vilja vara en ledare i vår bransch. Vi tror att vårt arbete att hjälpa våra kunder och vårt bidrag till samhället genom CSR och miljöinitiativ har hjälpt oss att växa, göra en bra vinst, donera 10% av vår vinst, hålla fast vid vårt etiska ramverk som inkluderar att aldrig betala mutor, jämstäldhet och minimal miljöpåverkan. Som resultat av detta har vi också haft extremt låg personalomsättning och har lyckats behålla våra kunder medan vi fått nya, en efter en annan.”

Hon avslutade  “Vi erkänner ödmjukt att vi nått så här långt genom enormt hårt arbete från våra anställda, och genom att våra kunder vågat satsa på oss. Vi ser detta pris som en milsten för att sätta ännu högre mål, för att ta upp ledarskap och hjälpa våra kunder, anställda och samhället i stort ännu bättre under åren som kommer.”

Om Gislen Software:

Gislen Software är ett ledande utvecklingsföretag som tillhandahåller IT utveckling, integrationstjänster och bokföringstjänster till i huvudsak den nordiska marknaden och de brittiska öarna. Gislen Software har jobbat med och levererat stora projekt till ledande kunder inklusive ABB, SAS och TNS Sifo så väl som ett antal mindre företag. Företagets startades för mer än 20 år sedn och har under dessa år jobbat med mer än 50 kunder. Företaget har mer än 60 anställda med huvudkontor i Chennai i södra Indien och ett dotterföretag i Stockholm. Företaget donerar 10% av sin vinst till Little Lambs School en stiftelse som företaget har startat och som ger högkvalitativ utbildning till fattiga barn. Företaget jobbar aktivt för att reducera sin miljöpåverkan genom solpaneler på taket, isolering mm. och jobbar för jämställdhet vad gäller kön, religion och kast och har haft en exceptionell låg personalomsättning tack vare lojala och hårt arbetande anställda. Gislen Software startades 1994 av den svenske entreprenören Mikael Gislén, som är Verkställande Direktör. Gislen Software firade sitt 20-årsjubileum i September 2014

Om ‘D&B SME Awards 2014’

‘D&B SME Awards 2014’ är en tribut till ledande små och medelstora företag för signifikanta prestationer under året. Totalt delades 27 pris ut inom olika sektorer. D&B använder en egen modell för att jämföra och nominera företag baserat på kvlaitativa och kvantitativa parametrar. Baserat på datoranalys bestämdes vilka företag som skulle belönas av en jury som bestod av industriexperter och kända professionella från relevanta industrier.

För mer information kontakta

Mikael Gislén, Managing Director

Telefon: +91-44-22627541, 08-

Följ Gislen Software

Webb: www.gislen.com, www.gislen.se

Twitter: @MikaelGislen

Facebook: https://www.facebook.com/GislenSoftware

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/gislensoftware

Lämna ett svar