Kategori: Streamlining Success

Startups: Fallgropar och framgångsfaktorer

Vi har 30 års erfarenhet av att hjälpa startups att lyckas!

Här är några vanliga orsaker till misslyckanden, såsom survivor bias och att försöka efterlikna någon annans framgång och några metoder för att lyckas är Skin in the game, PoCs och MVPs.

Molnkostnaderna

Avslöja hemligheterna bakom effektiv hantering av molnkostnader för små och medelstora företag. Upptäck beprövade tekniker för att övervaka användningen, optimera lagringen och effektivisera beräkningsresurserna.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation!

Konferensadministrationssystem

Gislen Softwares erbjuder support på plats vid EACTS årliga konferenser. Vi belyser vikten av proaktivitet, anpassningsförmåga och lagarbete,

Vi utvecklade ett unikt konferensadministrationssystem som hanterar medlemsadministration, träning och konferenser

Altruistiskt Ledarskap

Altruistiskt ledarskap är en nödvändig utveckling av det mer traditionella tjänande ledarskapsparadigmet.

Upptäck nyckelprinciper, möjligheter och hur man applicerar altruistiskt ledarskap. Rätt implementerat kan det ge hållbart resultat.

Hitta IT leverantör i Indien

Indien har länge varit ett föregångsland inom IT och är etablerad som ett prisvärt alternativ för Europeiska företag som letar efter högkvalitativa IT tjänsteleverantörer.

Denna artikel handlar om varför man bör fundera på outsourcing till Indien.

Möten

Varför slösar vi så mycket tid på ineffektiva möten som bara stjäl vår tid?

Denna artikeln handlar om att sätta tydliga mål, välja vilka som bör vara med, leda effektivt och inte minst att att följa upp. Målet är att göra så att möten blir produktiva och hjälpa oss att nå våra mål!

Startups

De allmänna utsikterna kan se mörka ut, men startupföretag är fortfarande övertygade om möjligheterna och ser outsourcing som en strategi.

I den här artikeln delar vi med oss av vad vi tror att startups måste tänka på för att lyckas med outsourcing av mjukvaruutveckling.

På Gislen Software har vi arbetat med olika agila metoder i många år. Vi vet hur man använder och tillämpar dem för offshore mjukvaruutveckling.

Den här artikeln ger en översikt över DevOps och hur man använder den för att lyckas med outsourcing av programvara.