Vi är ett agilt företag som erbjuder högkvalitativa lösningar till några av världens största företag. Våra kunder är världsledande på många områden inklusive kollektivtrafik, vägtull, marknadsundersökningar, Elenergi etc.

Hos Gislen Software säger vi att vi står på tå, går en extra mil och gör det där lilla extra. Detta resulterar i att vi mer som regel än som undantag har mycket långa relationer med våra kunder.

Flera av våra kunder är globala företag men har en stark koppling till Norden eller Storbritannien medan andra är små till medelstora företag. Bland våra mest kända kunder som vi jobbat med finns ABB, Fara, PostNord, Q-Free, Scandinavian Airlines, SKF, Swedish Match och TNS-Sifo. Vi jobbar också med ett par start-ups Intreat and Archover.

Våra kunder kommer från många olika affärsområden, bortsett från de som nämnts ovan så har vi också arbetat med företag inom medicinsk teknologi, tillverkning, energi, logistik och finans.

Det största projekt vi jobbat med var norska Fara ASAs Automatic Fare Collection system för 5 norska och svenska länstrafikbolag samt med välkända svenska TNS Sifo där vi jobbar med flera olika avdelningar.

Vi utvecklar som regel långvariga relationer med våra kunder och försöker ständigt överträffa våra kunders förväntningar.

Kunder vi jobbat med

ABB
Action Dialog Partner
AirBusiness
Almasoft
ArchOver
Aros Development
Clarendo
Dapresy
EIMS
e-man
Enera
ENFO
Fara
FeltonPumphrey
Finja5
General Electric
Intreat
Jordbruksverket
Lamit
Lennandia
NetCompetence
Netledger
OneClickHR
OpenIT
Pinegrove Software
PostNord
Programma
Q-Free
Robert Gordon University
Scandinavian Airlines
SKF
Solid Partner
Swedish Match
TNS-Sifo
Webstix
X-change
Xoanon Analytics
Zondervan

Got Something to Say?

Your email address will not be published.