Kategori: Gislen Software

Posts about our company

I vår senaste kundundersökning svarade 100% att de antingen var mycket nöjda eller nöjda och 95% att de gärna rekommenderar oss till andra!

Totalt svarade 21 personer på vår årliga kundundersökning vilket täcker in nästan alla våra kunder.

25th anniversary celebration

Vi firade vårt 25-årsjubileum den 25/9 i Chennai. Tillsammans med kunder, anställda, familjer och vänner blev det en oförglömlig händelse!

De största utmaningarna inom IT outsourcing är otydliga förväntningar, dåliga krav och dålig förvaltning. Detta skiljer inte från när man utvecklar in-house. På fjärde plats kom kulturutmaningar. Gislen Software tränar regelbundet sina anställda och kunder i att förstå och hantera kulturutmaningar för att förbättra resultatet och värdet av outsourcingrelationen.

Gislen Software fick en utmärkelse för bästa tjänsteexportör och en för bästa exportör i SME-segmentet från ECGC & D&B

Gislen Software utsågs som en av pristagarna inom IT SME segmentet

Även om arbetet började nästan ett år tidigare så startades Gislen Software Private Limited i september 1994. Den elfte september 2014 firade vi vårt 20-årsjubileum. Alla våra nuvarande anställda med familjer, några gamla, styrelsemedlemmar, kunder, viktiga samarbetspartner och vänner och lokala kontakter kom och firade. Firandet påbörjades med en 10 minuters presentation med 250 bilder från företagets historia. Den […]

Gislen Software inleder ett strategiskt samarbete med e-man. E-man har sedan 2007 arbetat med outsourcing i ett nära samarbete med Indiska och Filippinska utvecklingsresurser.  e-man har i dessa projekt lärt sig vilka utmaningar och möjligheter man tillsammans kan lösa i ett nära samarbete. Under senare år har det framkommit ett ökat krav från marknaden att […]